Nad wartością kapusty, w tym kiszonej pochylili się wczoraj (24.10) uczestnicy warsztatów zorganizowanych w Świetlicy Wiejskiej w Mintach. Miejscowe Koło Gospodyń Wiejskich „Promyk” znalazło sposób, by integracyjnie podzielić się doświadczeniem kulinarnym, jakim jest kiszenie kapusty. Było wielopokoleniowo, ciekawie i smacznie.
- Strona główna
- Imprezy
- Kapusta nie taka pusta
Powiązane
PAN ABRAKADABRA I FILHARMONIA - Scena małego widza
2 godzin temu
SOBOTNIE POTAŃCÓWKI W CYRKU MOTYLI
3 godzin temu
NIEDZIELA - DZIEŃ RODZIN w Cyrku Motyli w Piastowie
3 godzin temu
Spektakl OTL przed wielką trasą po Polsce
3 godzin temu
ØRGANEK pierwszą gwiazdą Stargard Festiwal 2025
3 godzin temu
Polecane
Polski talent przepadł we Włoszech. Trener wydał wyrok
20 minut temu
Media: Nagły zwrot ws. Olmo! La Liga kontratakuje
43 minut temu