Wystartowała już sprzedaż wejściówek na wiosenną edycję RestaurantWeek® w Bydgoszczy. Festiwal, który na dobre wpisał się w kalendarz wydarzeń w mieście, odbędzie się w dniach 4 marca – 17 kwietnia 2025.
RestaurantWeek® to wyjątkowa okazja do odkrywania nowych miejsc i smaków w cenach znacznie niższych niż regularne menu restauracyjne. Z okazji 10-lecia Festiwalu na gości czeka trzydaniowe menu, wzbogacone o specjalnie przygotowany prezent od partnera lub jego bezalkoholową wersję w cenie aż o połowę niższej niż w regularnej karcie.
Nadchodząca wiosenna edycja Festiwalu odbędzie się pod hasłem #BornToBeFoodie. – Odkrywaj nowe smaki i dania przygotowane przez topowych Chefów, dziel się tymi smakowitymi chwilami z bliskimi i świętuj 10-lecie RestaurantWeek® w towarzystwie restauracyjnych debiutów. Dołącz do ponad 2 milionów Foodies i stań się częścią tej kulturalno-kulinarnej historii – zachęcają organizatorzy wydarzenia.
RestaurantWeek® w Bydgoszczy
Ceny zaczynają się od 69,99 za osobę (+ opłata rezerwacyjna 7,98 zł, min. rezerwacja 2 gości). Specjalne festiwalowe menu zaoferuje ponad 400 najlepszych restauracji z 13 największych aglomeracji w całej Polsce. Akcja po raz trzeci odbędzie się także w Bydgoszczy. W mieście nad Brdą do wydarzenia przystąpiły: MONKA w Młynach Rothera, Migavka, Jatki6, 52 City Dinner, Buongiorno, Gdańska 14, Lulu Bistro, Bierhalle, Restauracja 3V6 oraz Scoria ze specjalnym 5-daniowym menu. Każda z wymienionych restauracji przygotowała dwie wersje menu.
Szczegóły znajdziecie na www.restaurantweek.pl, gdzie można także dokonać rezerwacji. Należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta w restauracji podczas RestaurantWeek® przewidziana jest na 90 minut
Zyskaj dodatkowe rabaty!
Chcesz jeszcze bardziej dzielić #FoodieMoments z bliskimi? Już dziś zaproś Przyjaciół do pobrania aplikacji RestaurantClub i idźcie z rabatem na największy Festiwal kulinarny w Polsce. Za pierwszą rezerwację znajomego w aplikacji, otrzymasz rabat choćby do 60 zł na Twoje cztery kolejne rezerwacje (po 15 zł każda). Rabat będzie dostępny po odbyciu pierwszej rezerwacji przez zaproszonego znajomego. Szczegóły znajdziesz w aplikacji RestaurantClub w zakładce
PROFIL -> Zaproś i zyskaj. Rabat obowiązuje na Festiwale RestaurantWeek®, BreakfastWeek i Chef’s Menu.
Rabat można uzyskać także z kartą Visa, z którą zapłacisz do 40 zł mniej! Szczegóły na www.restaurantweek.pl.