Czym jest Warsaw Sweet Tech?
Warsaw Sweet Tech wyznacza kierunki rozwoju i kreuje przyszłość sektora słodyczy. O skali wydarzenia świadczą liczby - 97 wystawców z Polski i zagranicy, ponad 4800 odwiedzających z 9 krajów, 15 000 m² powierzchni wystawienniczej. Warsaw Sweet Tech to wydarzenie służące promocji i sprzedaży produktów, usług oraz sprzętu dla hoteli, restauracji i kawiarni. To także przestrzeń wymiany doświadczeń z firmami i specjalistami branży oraz nawiązywania cennych kontaktów biznesowych.
Gotszlik z Jarocina na targach Warsaw Sweet Tech
Integralną częścią wydarzenia jest konferencja poświęcona trendom, technologiom i rozwiązaniom przyszłości w szeroko rozumianym cukiernictwie. Podczas targów cukierniczych w Warszawie swoją ofertę zaprezentowała firma Gotszlik z Jarocina.
https://jarocinska.pl/gospodarka/ma-jedyny-salon-samochodowy-w-powiecie-jacek-dutkiewicz-mowi-jak-spelnil-marzenie/c8CoZAlofm53OusBszux- Już po raz drugi byliśmy obecni na targach Warsaw Sweet Tech. Nasze stoisko odwiedziło wielu klientów - nie tylko z Polski, ale i z zagranicy. Była to dla nas bardzo udana edycja i z pewnością wrócimy tam również za rok - mówi Tomasz Gotszlik - właściciel jarocińskiej firmy.
Rodzinna tradycja i smaki docenione na całym świecie
Gotszlik to rodzinna marka z blisko 40-letnią tradycją, specjalizująca się w produkcji wafli do lodów, ciastek, ciast oraz komponentów do lodów. Produkty trafiają zarówno do największych sieci handlowych w Polsce, jak i na rynki zagraniczne.
Od sześciu lat firma rozwija markę Gelato Grande Gusto, oferując naturalne komponenty do lodów włoskich i świderków w wielu smakach. Dzięki wysokiej jakości i prostym recepturom, produkty Gotszlik cieszą się popularnością.
https://jarocinska.pl/gospodarka/krzysztof-pachura-zdradza-tajemnice-sukcesu-rodzinnej-firmy-zdjecia/azv2l2SqFXtuUQiUELYf