Na etykiecie produktu nie umieszczono informacji dotyczącej obecności składnika alergennego. Osoby z alergią na białko soi nie powinny spożywać wskazanej w komunikacie partii produktu. Obecność białka soi w konserwie turystycznej została stwierdzona podczas badań przeprowadzonych przez Państwową Inspekcję Sanitarną. Na etykiecie produktu nie umieszczono informacji dotyczącej obecności tego składnika alergennego. Spożycie produktu przez osoby z alergią na białka soi może wywołać u nich reakcję alergiczną. Szczegóły dotyczące produktu: Produkt: Konserwa turystyczna. Mielonka wieprzowa sterylizowana, Sokołów, 300 g Numer partii: 03.03.2026 416A.E Data minimalnej trwałości: 03.03.2026 Producent: Sokołów S.A., Al.550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski, weterynaryjny numer identyfikacyjny PL 18040201 WE Aktualnie przeprowadzana jest dokładna analiza przyczyn niezgodności i ustalanie działań naprawczych. UWAGA: Osoby z alergią na białko soi nie powinny spożywać wskazanej w komunikacie partii produktu!
Spożycie tej konserwy może spowodować reakcję alergiczną [FOTO]
zambrow.org 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Regionalne
- Spożycie tej konserwy może spowodować reakcję alergiczną [FOTO]
Powiązane
Już jest!! Lodowisko w Czosnowie otwarte!!
1 godzina temu
Przedszkolaki czytają – projekt plecaczkowy
1 godzina temu
Koncert Kolęd i Pastorałek w Wilkasach [ZDJĘCIA]
1 godzina temu
Rejowiec Fabryczny. Wpadł w poślizg i toyotą wjechał w dom
1 godzina temu
Polecane
Intensywny rok terytorialsów z 6 MBOT
1 godzina temu
Lubuskie Forum Radia Zachód 18.01.2024 r.
1 godzina temu
Idą, aby upamiętnić powstańczy trud
1 godzina temu
Zofii Paul z Grabowca-Góry obchodziła setne urodziny
1 godzina temu